Julkaisut

Suomussalmen kunta hakee ympäristötarkastajaa

Julkaistu 26.6.2024 Muokattu 26.6.2024

Haku Suomussalmen kunnassa avoinna olevaan ympäristötarkastajan virkaan päättyy 4.7.2024 klo 12. Haku Kuntarekry.fi:n kautta.  

Ympäristötarkastajan virka sijoittuu Suomussalmen kunnan teknisten palvelujen rakennus- ja ympäristövalvontayksikköön. Toiminta-alueena on Hyrynsalmi, Paltamo ja Ristijärvi, työparina toimii myös toinen ympäristötarkastaja. 

Virkatehtäviin kuuluvat kuntien ympäristövalvonnan monipuoliset lakisääteiset tehtävät, keskeisimpinä lupakäsittely, päätöksen valmistelu ja päätöksenteko sekä valvonta. Toimielimien päätöksenteon osalta ympäristötarkastaja toimii tarvittaessa asiantuntijana / esittelijänä kokouksessa. 

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulu-, ammattikorkeakoulu- tai opistoasteen tutkinto. Toivomme hakijalta kokemusta kunnallisesta ympäristönsuojelusta tai muista vastaavista viranomaistehtävistä sekä asianomaisen lainsäädännön tuntemusta. 

Edellytämme hakijalta kykyä työskennellä sekä työyhteisössä että itsenäisesti, hyviä vuorovaikutustaitoja, aktiivista ja oma-aloitteista työskentelyasennetta, tiedonhakutaitoja, ongelmanratkaisukykyä, päätöksentekokykyä, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä pitkäjänteisyyttä. Paikallistuntemus katsotaan eduksi. 

Työn hoitaminen edellyttää B-ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. 

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisten sopimuksen (TS) mukaan. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. 

Hyrynsalmen, Paltamon, Ristijärven ja Suomussalmen kunnat ovat päättäneet ympäristövalvonnan palvelujen kuntayhteistyön järjestämisestä siten, että Suomussalmen kunta toimii isäntäkuntana. 

Toiminta-alueen pinta-ala on hieman yli 9 400 km2 ja asukasmäärä yhteensä n. 14 000. Toimistotyötä tehdään myös sopimuskuntien toimipisteissä ja etätyön tekeminen on mahdollista etätyöohjeen mukaisesti. 

  

Lisätietoja 

Rakennustarkastaja Asko Kinnunen 044 777 3121, asko.kinnunen@suomussalmi.fi, ympäristötarkastaja Jukka Korhonen 0440 384 341, jukka.korhonen@suomussalmi.fi, tekninen johtaja Niina Kinnunen 044 777 3380, niina.j.kinnunen@suomussalmi.fi 

Share page: