Yhdeksän hyvää syytä opiskella Suomussalmen lukiossa:

 1. Laaja kurssitarjonta ja monipuolinen kielivalikoima
 2. Opiskelijoiden yksilöllisten tarpeiden huomiointi opintosuunnitelmissa
 3. Viihtyisä oppimisympäristö
 4. Opiskelumyönteinen ja kannustava ilmapiiri
 5. Moderni opetusteknologia
 6. Pätevä henkilöstö
 7. Projektit ja opintomatkat kotimaahan ja ulkomaille
 8. Aktiivinen opiskelijakunta
 9. Paperikirjat digimateriaalien ohella

Ajankohtaista

 • Kuvituskuvassa luokkahuone, kuvattu takaosasta, edessä oppilas piirtää sähköiselle taululle, opettaja seisoo vasemmalla.
  28.6.2024 Koulutyön alkaminen lähestyy - keskeiset tiedot täällä

  Uutisesta löydät tietoa 7.8.2024 syksyn ensimmäisen koulupäivän kulusta, koulujen työajoista lukuvuoden aikana, koulukuljetuksista sekä AP- ja IP-toiminnasta.

 • Viininpunaisella pohjalla kunnan logo, tyylitelty viivoin piirretty Suomen kartta, jossa pisteellä Suomussalmi, lisäksi teksti Avoin työpaikka.
  27.6.2024 Opettajien paikkoja auki 

  Suomussalmen kunta etsii määräaikaista valmistavan opetuksen opettajaa, äidinkielen ja kirjallisuuden lehtorin viransijaista ja varhaiskasvatuksen erityisopettajaa.

 • Kuvituskuvassa viininpunaisella pohjalla kunnan logo, tyylitelty Suomen kartta, johon Suomussalmi merkitty ja teksti Avoin työpaikka.
  30.5.2024 Avoimia työpaikkoja Suomussalmen kouluissa

  Suomussalmen kunta hakee määräaikaisiin työsuhteisiin kielten pt. tuntiopettajaa, osa-aikaista koulunkäyntiohjaajaa, kokoaikaista koulunkäyntiohjaajan vuorotteluvapaan sijaista ja vakituista varhaiskasvatuksen erityisopettajaa.  

 • 22.5.2024 Huoltajat antavat hyvän arvosanan Suomussalmen kouluille

  Huoltajat antoivat hyvää palautetta Karhulanvaaran koulun ja Ruukinkankaan yhtenäiskoulun toiminnasta järjestetysä perusopetuksen huoltajakyselyssä, kouluarvosanana hyvä 8,5. Perusopetuksen huoltajakysely on osa Suomussalmen perusopetuksen toiminnan arviointia ja kehittämistä. Käyttäjäpalautetta kerätään vuorovuosina huoltajilta ja oppilailta.

 • iso joukko ylioppilaita ryhmäkuvassa.
  3.5.2024 Vuoden 1984 ylioppilaat kokoontuvat heinäkuussa

  Suomussalmen lukiosta vuonna 1984 valmistuneet kokoontuvat heinäkuussa muistelemaan.

 • 4.4.2024 Uusia valinnaisia kursseja lukioon ja muita sivistyslautakunnan päätöksiä

  Suomussalmen sivistyslautakunta päätti kokouksessaan 3.4.2024 mm. kahdesta uudesta valinnaisesta lukiokurssista, kansalliseen E-kirjastoon liittymisestä ja keramiikkakurssien tilaratkaisuista.

 • 28.3.2024 Suomussalmen lapset ja nuoret liikkuivat vauhdikkaasti!

  Talven ajan valmisteltu varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen sekä lukiokoulutuksen yhteinen liikuntatapahtuma järjestettiin tänään kiirastorstaina aurinkoisen sään siivittämänä.

 • 14.2.2024 Someturvasta apua kiusaamiseen ja häirintään somessa!  

  Suomussalmen kunnan perusopetuksen oppilaille ja lukion opiskelijoille on hankittu Someturva-palvelu, jonka kautta lapset ja nuoret saavat matalalla kynnyksellä apua, jos häntä kiusataan, häiritään tai uhkaillaan sosiaalisessa mediassa tai pelialustoilla.

 • 6.2.2024 Joustavan perusopetuksen opettajan virka on avoinna

  Suomussalmen kunnan perusopetukseen haetaan joustavan perusopetuksen opettajaa (JOPO) vakinaiseen virkaan 1.8.2024 alkaen. Viran sijoituspaikka on Ruukinkankaan uusi yhtenäiskoulu ja se täytetään luokanopettajan kelpoisuusehtojen mukaisesti. Hakuaika päättyy 23.2.2024 klo 15. Lue lisää työpaikkailmoituksesta!

 • 6.2.2024 Lukiokoulutuksen opinto-ohjaajan vakituisen viran haku on avoinna

  Suomussalmen kunnan lukiokoulutukseen haetaan opinto-ohjaajaa vakinaiseen virkaan 1.8.2024 alkaen. Hakuaikaa on 23.2.2024 klo 15.00 saakka. Lue lisää Kuntarekryssä julkaistussa ilmoituksesta!

Näytä lisää