Sähköinen ilmoitustaulu

 • Kyläparlamentin osallistujia istuu pitkän pöydän äärellä, kolme on selin kameraan, pöydän takana ikkunoiden luona istuu kymmenkunta henkilöä. Ikkunoissa on punaiset ja valkoiset verhot.
  20.5.2024 Kyläparlamentti kokoontui Vaarannivassa

  Pari vuotta sitten uudelleen toimintansa käyntiin saanut Vaarannivan kyläyhdistys isännöi tällä kertaa vuoden 2024 ensimmäistä Suomussalmen kyläparlamenttia. Kyläparlamenttiin osallistui tällä kertaa kolmisenkymmentä osallistujaa kymmeneltä kylältä.

 • Siniseen pikeepaitaan pukeutunut mies seisoo hymyillen lähellä ikkunaa taustallaan vaalea seinä. Puolilähikuva.
  16.5.2024 Hannu Juntunen vauhdittaa Suomussalmen teollisuutta kasvuloikkaan

  Suomussalmen teollisuuden kasvuloikka -hankkeen projektipäällikkönä aloittanut Hannu Juntunen luonnehtii itseään insinööriksi, joka tekniikan lisäksi ymmärtää myös yritystoimintaa. Juuri näitä ominaisuuksia tarvitaan vetämään projektia, jossa edesautetaan teollisia investointeja ja uuden liiketoiminnan syntymistä. Ensimmäiset yritysvierailut ovat jo takana, ja seuraavat sovittuina. Juntusen tavoitteena on vierailla Suomussalmen teollisissa yrityksissä vielä ennen lomakauden alkua.

 • 16.5.2024 Kotiseutumuseolle jälleen pieni pääsymaksu

  Viime vuosina kotiseutumuseon kävijöiltä ei ole peritty pääsymaksua, mutta kesäkaudelle 2024 palautetaan pieni maksu.

 • 16.5.2024 Maltillisia korotuksia liikuntapalveluiden maksuihin

  Suomussalmen sivistyslautakunta on vahvistanut syyskuun 2024 alusta lähtien voimaan tulevat liikuntapalveluiden maksut, joita edellisen kerran tarkastettiin vuonna 2019. Maksuja korotetaan maltillisesti vastaamaan yleistä hintatason kehitystä ja nousseita käyttökustannuksia.

 • Joukko turvepäisiä "variksenpelättimiä" kesäisissä vaatteissa kesäisellä niityllä.
  15.5.2024 Hiljainen kansa nykyisellä paikallaan 30 vuotta – juhlatalkoot 6.6.2024

  Kolmekymmentä vuotta nykyisellä paikallaan seissyt Hiljainen kansa saa kesäiset vaatteet ylleen juhlatalkoissa torstaina 6.6.2024. Ympäristötaideteoksen luoja, taiteilija Reijo Kela on lupautunut paikalle talkoisiin. Tule sinäkin!

Näytä lisää

Juuri nyt:

EU-vaalit lähestyvät!

Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys alkaa 29.5. varsinaisen vaalipäivän ollessa 9.6. Lue lisää ennakkoäänestyspaikoista ym.

Europarlamenttivaalit Suomussalmella
Hiljainen kansa seisoo niityllä kesäisissä asuissa.
Hiljaisen kansan vaatteidenvaihtotalkoot torstaina 6.6.2024

Tule mukaan!

Hiljainen kansa on seissyt nykyisellä paikallaan jo 30 vuotta! Sen kunniaksi perinteiset vaatteidenvaihtotalkoot pidetään juhlavissa merkeissä. Teoksen luoja, taiteilija Reijo Kela tulee myös paikalle. Tule sinäkin!

Lue lisää täältä!

Huomaa nämä ajankohtaiset

 • Hiljaisen kansan vaatekeräys

  Hiljainen kansa, on sijainnut nykyisellä paikallaan 5-tien varrella jo 30 vuotta! Juhlavuoden kunniaksi kansa halutaan pukea hienoksi, ja perinteiseen vaatekeräykseen toivotaan erityisesti kesämekkoja ja miesten pitkähihaisia paitoja.

  Lue lisää vaatekeräyksestä
 • Iso joukko ihmisiä kävelee soratietä poispäin kamerasta. Kuva päällä teksti Raatteen marssi.
  Raatteen marssi la 25.5.2024

  Koko perheen tapahtuma tulee jälleen! Marssitaan yhdessä historiallinen Raatteentie päästä päähän. Sen pituus on 18 km vähäliikenteistä soratietä, ja reitin varrella on huoltopisteitä. Marssin voi juosta, hölkätä, kävellä tai pyöräillä.

  Lue lisää ja ilmoittaudu!
 • Kuvituskuvassa kolme symbolia ja tekstit ruokapaikat, näe ja koe, majoitus.
  Käyntikohteet, majoitus, ruokapaikat jne. palvelut

  Paikallinen tai matkailija! Täältä löydät ruoka- ja majoituspaikat, nähtävyydet, aktiviteetit ja paljon muuta!

  Suomussalmen matkailutoimisto
 • Ilmari Kianto 150 vuotta

  Suomen kirjallisuuden merkkihenkilöihin kuuluvan Ilmari Kiannon syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 150 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Suomussalmella järjestetään useita tapahtumia.

  Juhlavuoden tapahtumat löydät täältä