Yrityspalvelut

Yrityspalvelut

Suomussalmen kuntastrategian mukaan kunnan elinvoima syntyy rohkeasta ja ennakoivasta, kohdennetusta elinkeinojen kehittämisestä ja harkitusti tehdyistä, tuottavista investoinneista. Toimenpiteitä toteutetaan yhteistyössä yritysten, yhdistysten ja maakunnallisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Suomussalmi haluaa olla yritysten aktiivinen kumppani. Luontaisia kumppaneita Suomussalmelle ovat esimerkiksi Suomussalmen yrittäjät ry, Ylä-Kainuun Yrittäjänaiset ry ja muut Kainuun kunnat. Säännölliset tapaamiset yrittäjien kanssa ovat tärkeitä ja yrittäjiä on tavattu esimerkiksi yhteisen aamupalan merkeissä. Kuntamarkkinoinnin tueksi sopivat kunnan lukuisat paikallisista liikkeistä löytyvät infotelevisiot ja sähköinen valomainostaulu 5-tien varressa. Näihin yrittäjät voivat ostaa mainostilaa varsin edullisesti.

Suomussalmen kunnan yrityspalveluiden tehtäviin kuuluu muun muassa yrittäjyyden edistäminen, uusien yritysten ja työpaikkojen mahdollistaminen sekä yritysten kasvun ja kehityksen tukeminen. Suomussalmi tukee yrittäjien toimintaa tarjoamalla maksutonta neuvontaa, auttamalla tontti- ja toimitilajärjestelyissä, edistämällä työntekijän saatavuutta sekä käynnistämällä ja hallinnoimalla hankkeita.

Yritysasioissa teitä palvelevat

Tapaamme mielellämme niin uusia kuin jo toimintansa vakiinnuttaneita yrittäjiä, ota rohkeasti yhteyttä!

Elinvoimajohtaja
Jonne Maaninka
puh. 040 688 4480
jonne.maaninka(at)suomussalmi.fi

Elinvoimakoordinaattori
Anu Komulainen
puh. 044 777 3171
anu.komulainen(at)suomussalmi.fi

Tutustu uuteen yrittäjän esitteeseemme, klikkaa kansikuvaa

Esitteen kansikuva