Kylpylä Kiannon Kuohut
Kulttuuri, vapaa-aika ja nuoret

Kylpylä Kiannon Kuohut

Virkistyskylpylä Kiannon Kuohut sijaitsee keskellä kaunista luontoa, silti lähellä vireän kyläkeskuksen palveluja. Viihtyisä kylpylä ja kuntosali tarjoavat kehon ja mielen virkistystä läpi vuoden.

Allasosastolla on 25 metriä pitkä neliratainen kuntouintiallas, turvallinen lastenallas kahdella liukumäellä sekä vesihieronta-, pore- ja kylmävesialtaat. Suomalaisten saunojen lisäksi on myös yrttihöyrysauna. Kylpylän vieressä olevassa luonnonkauniissa joessa on kesäisin luonnonvesiuintia ja talvisin avantouintia.

Kylpylän aulassa on kahvila, lapsia ilahduttava pallomeri, iWall-peliseinä sekä ilmainen FreeWifi. Aivan kylpylän nurkalta lähtevät patikkapolku ja talvella valaistu, koneellisesti hoidettu hiihtolatu. Vieressä on myös leikki- ja liikuntapuisto Humula.

Kylpylästä voit vuokrata ajan golfsimulaattoriin, jossa saat ainutlaatuisen golfelämyksen vuoden jokaisena päivänä. Myös frisbeegolfkiekkoja vuokrataan lippukassalta läheiselle ulkoradalle.

Kuntosalille saat halutessasi ohjausta. Ohjaajamme laativat henkilökohtaisen kuntosaliohjelman sekä opastavat laitteiden käytössä. Myös uinnin yksityisopetus on mahdollista. Yksittäisiä liikuntasalivuoroja voit myös varata kylpylän lippukassalta.

Kylpylässämme on huomioitu asiakkaiden esteettömyys ja erityistarpeet. Kulku puku- ja allastiloihin on mahdollista myös hissillä ja halutessasi on käytössä myös erillinen pukuhuone, jossa on oma suihku ja suihkupyörätuoli. Myös saunoihin pääsee pyörätuolilla. Kuntouintialtaaseen ja hieronta-altaaseen pääsee tarvittaessa allashissillä. Inva-WC:t löytyvät allastilojen lisäksi myös aulatiloista.

Tervetuloa!

 

Ajankohtaista