Julkaisut

Hyvän mielen aamukahvit 29.11.2023

Julkaistu 17.11.2023 Muokattu 17.11.2023
Kuvituskuvassa kahvikuppi, jonka päällä teksti Hyvän mielen aamukahvit.

Suomussalmen kunta järjestää jälleen Hyvän mielen aamukahvitilaisuuden kunnantalon ruokalassa keskiviikkona 29.11.2023. Kunnan tarjoamille aamukahveille ovat tervetulleita kaikki kuntalaiset klo 9–10.  

Ennen aamukahveja on mahdollisuus osallistua aamukävelylle erityisliikunnanohjaaja Seija Huotarin kanssa. Kävelylle lähdetään kunnantalon pihalta klo 8.30.

Hyvän mielen aamukahvitilaisuuden tarkoituksena on tarjota kuntalaisille mahdollisuus tavata kunnan viranhaltijoita ja kuntajohtoa rennosti yhteisen aamukahvikupposen äärellä. Kahvinjuonnin lomassa keskustellaan kuntalaisten hyvinvointiin liittyvistä teemoista.

”Tilaisuuden tavoitteena on madaltaa kynnystä kuntalaisten ja kuntajohdon väliltä ja lisätä avointa vuorovaikutusta. Hyvän mielen aamukahvit on tarkoitettu kaikille. Kuntalain mukaan kuntalaisten hyvinvoinnin edistäminen on yksi kunnan keskeisiä tehtäviä, osallisuus on yksi hyvinvointia lisäävä tekijä”, Suomussalmen hyvinvointikoordinaattori Hannastiina Piikivi kertoo. 

 

Lisätiedot:

Hannastiina Piikivi, Suomussalmen liikuntasihteeri ja hyvinvointikoordinaattori, hannastiina.piikivi@suomussalmi.fi, 044 585 9700.

Share page: