Opiskelijat

Opiskelijaksi ilmoittautuminen
Kaikille kursseille ilmoittaudutaan ennakkoon internetin kautta osoitteessa https://www.opistopalvelut.fi/kiantaopisto/index.asp tai opiston toimistoon puhelimitse puh. 044 777 3157, 044 777 3212 tai 044 7753148. Kurssit toteutetaan vain jos riittävä määrä opiskelijoita ilmoittautuu määräaikaan mennessä.

Ilmoittautuminen on sitova
Kurssimaksut peritään ilmoittautumisten perusteella. Jos jäät tulematta kurssille, mutta et peru osallistumistasi, perimme koko kurssimaksun lukuun ottamatta tarvikemaksuja.
Esteen sattuessa tee perusmisilmoitus toimistoon viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista peritään puolet kurssimaksusta, kuitenkin enintään 20 euroa.

Peruuntumisesta ilmoitamme - alkamisesta emme
Jos kurssille on ennakkoilmoittautuminen, mutta kurssi ei osanottajien vähyyden vuoksi toteudu, ilmoitamme kurssin peruuntumisesta. Kurssin alkamisesta emme ilmoita.

Vakuutukset
Kaikki kuntalaiset on vakuutettu kunnan järjestämissä ja valvomissa toiminnoissa If:n ryhmätapaturmavakuutuksella. Myös opiston ulkopaikkakuntalaiset opiskelijat kuuluvat kurssin aikana vakuutuksen piiriin. Vakuutus ei koske matkoja opintoryhmiin.

Opiskelijoiden työvälineitä ja -tarvikkeita ei ole vakuutettu.